no-image

Endpoint Back-up

Endpoint Back-up

 

Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints denk hierbij onder andere aan tablets, laptops en thuiscomputers. steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met onze Endpoint Backup kunt u altijd en overal een back-up maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones. Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een back-up kunt maken tot 50 GB.

Continue backup

De endpoint backup kan iedere minuut kijken naar wijzigingen in de backup. Zo weet u zeker dat u altijd de laatste versie van uw data heeft.

Verbindingskeuze

Heeft u een databundel met limiet afgesloten bij een mobiele provider en wilt u liever uw backup via WiFi laten uitvoeren? Dat kan! U kunt de continue backup zowel via mobiel internet als WiFi laten uitvoeren, aan u de keuze.

Uw data overal

Even mailen in het park? Of gaat u liever naar het strand om een meeting voor te bereiden? Het is beide mogelijk! U heeft altijd en overal toegang tot uw data via uw smartphone, tablet, laptop en via de browser.

Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien? Dat kan! Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 50 GB.

Als je meer informatie over onze back-up oplossingen wilt, neem contact met ons op.  via het formulier of nog sneller

Bel:  076-8876657 oor meer informatie.

of stuur een e-mail info@wsautomatisering.nl

Of gebruik onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Adres

WS Automatisering
Kerkhofweg 46
4835GC Breda

Telefoon

076 – 8876657
06 – 54380531

Disclaimer

Deze site is met de grootste zorg samengesteld door WS Automatisering. Toch kunnen er zich onvolkomenheden voordoen. WS Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.