no-image

Secure file Sync

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync. Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de Secure File Sync oplossing uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.

Secure File Sync

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync. Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de Secure File Sync oplossing van Cloud2 uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.

Nederlandse oplossing

Bij al onze oplossingen wordt de data veilig opgeslagen op onze storage platforms in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving.

Overal veilig bij uw data

We maken tegenwoordig steeds meer gebruik van een grote variatie aan devices. Natuurlijk zoekt u een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS, Android of Windows Phone, u heeft zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot uw data. Ook kunt u op een veilige manier uw data met contactpersonen delen.

File and Folder locking

Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

Beschikbaar voor Windows agent, Mac agent, Outlook plugin, Android app, IOS app en Windows Phone app. Wilt u meer weten over onze Secure File Sync oplossing? Hieronder vindt u de technische specificaties van Secure File Sync én alle voordelen op een rij! De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,95 per maand!

Nog niet overtuigd? Testen mag en is GRATIS!

Door middel van een beveiligde encryptie uw data optimaal beschermen? Wilt u geen omkijk meer hebben naar uw backup? Probeer dan een van onze Backup producten dan nu gratis uit!

Adres

WS Automatisering
Kerkhofweg 46
4835GC Breda

Telefoon

076 – 8876657
06 – 54380531

Disclaimer

Deze site is met de grootste zorg samengesteld door WS Automatisering. Toch kunnen er zich onvolkomenheden voordoen. WS Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.