no-image

server back-upServer Backup

Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een backup is! Met Server Backup van Cloud2 heeft u geen omkijken meer naar het backuppen van uw servers. De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen. Voor € 31,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een Server Backup kunt maken tot 250 GB! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie. Wilt u uw NAS backuppen? Ook dat kan bij ons, vraag naar onze speciale NAS Backup!

Files, databases en exchange

Deze vorm van backup biedt ondersteuning voor al uw belangrijke data, zoals: bestanden, databases en Exchange. Zo kunt u kiezen voor SQL of MySQL en is er een mogelijkheid tot het restoren van een volledige e-mailbox tot en met losse e-mail.

Volledig centraal beheer

Backup locaties toevoegen, aanpassingen maken in de retentie instellingen. Inloggen op 1 portal is voldoende om het volledige beheer te kunnen doen van de backup. Vanuit een centrale portal kunt u in een overzicht al uw klanten beheren.

Windows Server Image

Met Windows Server Image kunt u een volledige image maken van uw servers. Deze image is vervolgens te recoveren op vergelijkbare hardware. In een geval van een disaster kunt u hiermee uw omgeving weer snel recoveren. Onze oplossing maakt het mogelijk om de Windows Server Image dagelijks op incremental basis mee te nemen in de backup.

Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien?  Voor € 31,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een Server Backup kunt maken tot 250 GB! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.

Nog niet overtuigd? Testen mag en is GRATIS!

Door middel van een beveiligde backup uw data optimaal beschermen? Wilt u geen omkijk meer hebben naar uw backup? Probeer onze VM Backup dan nu gratis uit!