no-image

virtual machineVM Backup

Onze  VM Backup is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM Backup oplossing biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,99 per maand! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en

VMware en Hyper V

U kunt zelf kiezen voor welke type: VMWare of HyperV. Uniek is dat we ook ondersteuning bieden voor de gratis versie van vSphere (ESXi).

Easy recovery

Makkelijk en snel met één druk op de knop uw VM Backup terugzetten.

File and Folder locking

Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien? Dat kan! Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespeken. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,99 per maand!

Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.

Nog niet overtuigd? Testen mag en is GRATIS!

Door middel van een beveiligde backup uw data optimaal beschermen? Wilt u geen omkijk meer hebben naar uw backup? Probeer onze VM Backup dan nu gratis uit!

Adres

WS Automatisering
Kerkhofweg 46
4835GC Breda

Telefoon

076 – 8876657
06 – 54380531

Disclaimer

Deze site is met de grootste zorg samengesteld door WS Automatisering. Toch kunnen er zich onvolkomenheden voordoen. WS Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.