no-image

Wie zijn wij?

W Simons automatisering is sinds 2011 dé ervaren partner in ict-advies en -ondersteuning aan het midden-en kleinbedrijf. We zijn gevestigd in Breda en mogen al vele bedrijven in allerlei branches tot onze relaties rekenen.Natuurlijk zijn we professioneel en hebben we de expertise in huis. Onze meerwaarde dat is dat we al onze werkzaamheden uitvoeren met een inzet en betrokkenheid alsof we bij u in dienst zijn.  Persoonlijk en betrokken, dat is onze kracht.

U doet waar u goed in bent. Wij doen waar wij goed in zijn: uw automatisering en telefonie, die  flexibel, efficiënt en betrouwbaar moeten werken. “Het moet het gewoon doen.”

Continu vergelijken we uw eisen en wensen met de nieuwste technische ontwikkelingen op ons vakgebied. Daar waar ze toegevoegde waarde bieden, kunnen we ze toepassen.

  • Aanleggen van het beveiligde ict-netwerken
  • Installeren en onderhouden van uw servers en computers
  • Leveren van hardware en software
  • Uitvoeren van systeembeheer op permanente of tijdelijke basis
  • Specialisten in werken in de cloud: veilig, betrouwbaar, flexibel

overtuigd?

onder het genot van een kopje koffie nader kennismaken om te kijken wat WS Automatisering voor jou bedrijf kan betekenen?

Adres

WS Automatisering
Kerkhofweg 46
4835GC Breda

Telefoon

076 – 8876657
06 – 54380531

Disclaimer

Deze site is met de grootste zorg samengesteld door WS Automatisering. Toch kunnen er zich onvolkomenheden voordoen. WS Automatisering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.